ATZ
architecture & interior design
4.jpg

CASA VG

VG HOUSE//CASA VG

LOCATION: MEXICALI, B.C.//UBICACIÓN: MEXICALI, B.C.

1.jpg
3.jpg

This project is an extension of a house where all the common spaces were distributed in it and the private spaces were maintained in the existing construction.//Este proyecto es una ampliación de una casa donde todos los espacios comunes se distribuyeron en dicha ampliación y los espacios privados se mantuvieron en la construcción existente.

The family was looking for open spaces with high ceilings and lots of natural light that would highlight the texture of apparent materials such as concrete, wood and stone. On the ground floor there is a garage for three cars, a hall with an interior garden, living room, dining room, kitchen, laundry room and a guest room / gym. The upper floor is a study space and / or entertainment room that has views to the ground floor through windows that open.//La familia buscaba espacios abiertos con techos altos y mucha iluminación natural que hiciera resaltar las textruas de los materiales aparentes tales como el concreto, madera y piedra. En la planta baja se encuentra una cochra par tres autos, un recibidor con un jardín interior, sala, comedor, cocina, cuartos de servicio y un cuarto de huespedes/gimnasio. La planta alta (mezzanine) es un espacio de estudio y/o juego que mantiene vistas hacia la planta baja a través de ventanales abatibles.

PLANTA+ARQ.-1.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg